Δημιουργείς - Δημοσιεύεις - Πουλάς!
Δημιουργείς Δημοσιεύεις Πουλάς!

Γίνε συνεργάτης του lovel.gr

Μέσα από το lovel.gr μπορεί κάθε ταλαντούχος δημιουργός να εκθέσει και να πουλήσει τα δημιουργήματά του εύκολα, νόμιμα και οικονομικά!

Δικό σου online shop
Απεριόριστα Προϊόντα
Χωρίς συνδρομές και
μεγάλες χρεώσεις
Πούλησε νόμιμα
και με ασφάλεια
Τι προσφέρουμε
ΠΟΙΑ ΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων που μπορείς να πουλήσεις στο lovel.gr είναι:
κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, διακοσμητικά, είδη για το σπίτι, είδη γάμου και βάπτισης, εποχιακά, έργα τέχνης.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΩΛΗΤΗΣ

Στο lovel.gr πιστεύουμε στις καλές και ξεκάθαρες συνεργασίες. Γι’ αυτό το λόγο ελέγχουμε προσεχτικά κάθε αίτηση συνεργάτη ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις συνεργασίας. Τα προϊόντα που θέλουμε να αναδείξουμε μέσα από τις σελίδες του lovel.gr πρέπει να είναι πρωτότυπα, προσεγμένα, με σωστή παρουσίαση και κυρίως φτιαγμένα με μεράκι. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι να μην υπάρχουν παρόμοια προϊόντα από άλλους δημιουργούς. Μέσα από το lovel.gr θέλουμε να αναδείξουμε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες που να αντιπροσωπεύουν την αισθητική μας. Γι’αυτό κάθε συνεργασία μας είναι σημαντική και εξίσου ξεχωριστή.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ

Το κόστος εγγραφής στο lovel.gr εφόσον εγκριθεί η αίτησή σου για συνεργάτης είναι εντελώς δωρέαν! Από κάθε ολοκληρωμένη πώληση το lovel.gr κρατάει ένα μικρό ποσοστό σαν προμήθεια από την τιμή που έχεις εσύ ορίσει κατα την καταχώρηση του προϊόντος σου.
Μάθε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ

Είτε είσαι ιδιώτης είτε επιχείριση μπορείς να συνεργαστείς μαζί μας ακόμα και αν έχεις δικό σου online shop.

Αν είσαι ιδιώτης, μέσα από το lovel.gr μπορείς να πουλήσεις τα προϊόντα σου εντελώς νόμιμα. Ουσιαστικά για κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία εμείς αγοράζουμε από εσένα το προϊόν σου στην τιμή που έχεις ορίσει και το μεταπουλάμε στον εκάστοτε πελάτη. Εκτός από την πλήρη νομιμότητα που θα έχεις σαν ιδιώτης θα μπορεί ο πελάτης να λάβει τις δημιουργίες σου με κόστος μεταφορικών πολύ πιο χαμηλό από να το έστελνες εσύ.

Αν έχεις επιχείριση, μέσα από το lovel.gr μπορείς να προβάλεις τα προϊόντα σου σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο, να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, να προωθήσεις το brand σου και όλα αυτά με μηδενικό κόστος εγγραφής ή κόστος προβολής.

Άρα το lovel.gr σου προσφέρει:
Καλύτερη διαδικτυακή προβολή σε μεγαλύτερο κοινό για τις δημιουργίες σου, αύξηση πωλήσεων, 
νομιμότητα, μικρότερο κόστος μεταφορικών και ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελιών. 

Για τεχνικούς λόγους δεν θα μπορείς να αγοράσεις από το lovel.gr προσωρινά αλλά θα μπορείς να δεις τα μοναδικά χειροποίητα προϊόντα των συνεργατών μας και να επικοινωνήσεις μαζί τους!