Επιστροφές παραγγελιών

Να ξεκαθαρίσουμε πως οι δημιουργοί που συνεργάζονται με το lovel.gr είναι κατά βάση καθημερινοί άνθρωποι και όχι εταιρείες. Συνεπώς κάθε επιστροφή παραγγελίας είναι και μια ξεχωριστή περίπτωση προς έρευνα πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση.

Σε περίπτωση που το προϊόν το οποίο παρέλαβες δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που έχουν δηλωθεί στην σελίδα του προϊόντος ή αν έχει έρθει το προϊόν κατεστραμμένο επικοινώνησε άμεσα μαζί μας και θα φροντίσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον εκάστοτε δημιουργό / συνεργάτη μας ώστε να δρομολογηθεί η επιστροφή του προϊόντος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι θα λάβεις πίσω το κόστος του συγκεκριμένου δημιουργήματος αλλά και των μεταφορικών εφόσον κριθεί το προϊόν που παρέλαβες ελαττωματικό ή κατεστραμμένο. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο επικοινώνησε μαζί μας στο info@lovel.gr και θα φροντίσουμε να βρούμε άμεσα την λύση.

Επιστροφή Χρημάτων

Αν δε θέλεις να κρατήσεις το προϊόν που αγόρασες μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες και θα σου επιστραφούν όλα τα χρήματα που πλήρωσες, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής εφόσον το προϊόν είναι άθικτο (ισχύει και αν έχει κάποια ιδιαίτερη συσκευασία). Εξαιρούνται τα προσωποποιημένα δημιουργήματα από τις επιστροφές.

Η επιστροφή χρημάτων ενός προϊόντος γίνεται με βάση την τιμή που αγοράστηκε και όχι την τρέχουσα τιμή του.

Για τεχνικούς λόγους δεν θα μπορείς να αγοράσεις από το lovel.gr προσωρινά αλλά θα μπορείς να δεις τα μοναδικά χειροποίητα προϊόντα των συνεργατών μας και να επικοινωνήσεις μαζί τους!