Αποστολή & Μεταφορικά
Προς το παρόν το lovel.gr μπορεί και στέλνει μόνο στην Ελλάδα.

Το lovel είναι μια πλατφόρμα που εστιάζει στην διαδικτυακή αγορά και πώληση χειροποίητων προϊόντων. Ουσιαστικά είναι μια διαδικτυακή βιτρίνα για ταλαντούχους δημιουργούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας που θέλουν να πουλήσουν τα μοναδικά προϊόντα τους online. Αυτό σημαίνει ότι κάθε δημιουργός στέλνει απευθείας σε εσένα τις μοναδικές του δημιουργίες άρα το lovel δεν μεσολαβεί πουθενά ως προς την αποστολή της εκάστοτε παραγγελίας πέραν του συντονισμού της όλης διαδικασίας και της ενημέρωσής σου.

Συνεργαζόμαστε με την ACS Courier και το κάθε προϊόν παραδίδεται σε εσένα με ασφάλεια και ταχύτητα.

Χρόνος Προετοιμασίας και Αποστολής

Προετοιμασία: Κάθε προϊόν έχει τον δικό του χρόνο προετοιμασίας που μπορείς να τον δεις στην σελίδα του κάθε προϊόντος. Αυτό υπάρχει γιατί κάποια προϊόντα είτε δεν είναι σε διαθεσιμότητα και πρέπει να τα φτιάξει ο δημιουργός είτε γιατί μπορεί το προϊόν να χρειαστεί ειδική επεξεργασία πριν την αποστολή του.

Αποστολή: Ο χρόνος που χρειάζεται η courier από τη στιγμή που θα παραλάβει την παραγγελία από τον δημιουργό μέχρι να φτάσει σε εσένα. Συνήθως χρειάζονται 1 – 3 εργάσιμες ημέρες για φτάσει η παραγγελία στα χέρα σου από τη στιγμή που θα την έχει παραλάβει η courier.

Άρα, για κάθε προϊόν υπολογίζεις τον χρόνο προετοιμασίας καθώς και τον χρόνο αποστολής της courier μέχρι να παραδοθεί σε εσένα.
Μόλις ο δημιουργός δώσει την παραγγελία στην courier θα λάβεις έναν κωδικό αποστολής όπου θα μπορείς να δεις online μέσα από τη σελίδα της courier που βρίσκεται η παραγγελία σου.

Κόστος Μεταφορικών

Η χρέωση αποστολής εξαρτάται από το βάρος του εκάστοτε προϊόντος, για αυτό το λόγο κάθε προϊόν αναφέρει στη σελίδα του το ακριβές βάρος. Η χρέωση είναι 4,50€ για αποστολές μέχρι και 2 κιλά και από εκεί και πέρα η χρέωση είναι 1ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές θα υπολογίσεις extra χρέωση 1,5 Ευρώ.

Λάβε υπόψιν σου ότι αν παραγγείλεις από διαφορετικούς δημιουργούν το κόστος μεταφορικών είναι ξεχωριστό μιας και οι αποστολές γίνονται από ξεχωριστά μέρη άρα θα υπάρξουν και οι ανάλογες χρεώσεις μεταφορικών. Στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου μπορείς να δεις αναλυτικά τις χρεώσεις αποστολής για κάθε προϊόν (ή προϊόντα) που έχεις βάλει στο καλάθι σου.

Αντικαταβολή

Για την υπηρεσία της αντικαταβολής υπάρχει μια extra χρέωση 2 Ευρώ μέχρι 2 κιλά. Kάθε extra κιλό συνοδεύεται από 1 Ευρώ επιπλέον χρέωση. Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες μέχρι και 50€.

Για τεχνικούς λόγους δεν θα μπορείς να αγοράσεις από το lovel.gr προσωρινά αλλά θα μπορείς να δεις τα μοναδικά χειροποίητα προϊόντα των συνεργατών μας και να επικοινωνήσεις μαζί τους!