Καλωσορίσατε στο Lovel.gr

Το lovel είναι μια πλατφόρμα που εστιάζει στην διαδικτυακή αγορά και πώληση χειροποίητων προϊόντων. Ουσιαστικά είναι μια διαδικτυακή βιτρίνα για ταλαντούχους δημιουργούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας που θέλουν να πουλήσουν τα μοναδικά προϊόντα τους online! Είναι κατά μια έννοια μια κοινότητα με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για κάθε τι χειροποίητο. Οι βασικές κατηγορίες δημιουργιών που μπορείς να βρεις στο lovel είναι κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, διακοσμητικά, είδη για το σπίτι, είδη γάμου, είδη βάπτισης, εποχιακά, έργα τέχνης. Κάθε συνεργάτης μας μπορεί εύκολα, οικονομικά και νόμιμα να πουλήσει τις δημιουργίες του χωρίς συνδρομές ή μεγάλες χρεώσεις.

Αν είσαι από τα ανήσυχα δημιουργικά πνεύματα και θέλεις να πουλήσεις τις δημιουργίες σου κάνε την αίτησή σου ως συνεργάτης – δημιουργός μας!
Αν είσαι λάτρης του χειροποίητου ρίξε μια ματιά στις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες που φιλοξενούμε στο lovel.gr, είμαστε σίγουροι πως θα σου αρέσουν.
Η ομορφιά του χειροποίητου βρίσκεται στην ψυχή του δημιουργού του.

Στην ομάδα του lovel πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αυθεντικό από το χειροποίητο.

Για τεχνικούς λόγους δεν θα μπορείς να αγοράσεις από το lovel.gr προσωρινά αλλά θα μπορείς να δεις τα μοναδικά χειροποίητα προϊόντα των συνεργατών μας και να επικοινωνήσεις μαζί τους!